Φοιτήτρια από την Πάτρα πήρε βραβείο πορνό (pic)

Είναι 19 χρονών και είναι η… καλύτερη

Μια 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα αποφάσισε να λάβει μέρος σε ερασιτεχνικό διαγωνισμό πορνό και τελικά κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούρια ακατάλληλη ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η φοιτήτρια, η οποία απεικονίζεται στις φωτογραφίες, σύμφωνα με τον παραγωγό ταινιών για ενηλίκους, Δημήτρη Σειρηνάκη, δεν το έκανε για τα χρήματα, αλλά γιατί ήθελε να μοιραστεί με το κοινό προσωπικές της στιγμές.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δημήτρης Σειρηνάκης, «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ένας ηθοποιός γλύφει ένα στήθος σε μια ταινία είναι ταμπού, ενώ ένας που κόβει ένα χέρι παίρνει Όσκαρ».

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

  1. Σειρηνάκης, «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ένας ηθοποιός γλύφει ένα στήθος σε μια ταινία είναι ταμπού, ενώ ένας που κόβει ένα χέρι παίρνει Όσκαρ»….To idio einai re vlaho na tros to aggouri kai to idio na to vazeis ston pato sou…OK oreais taineies vgazeis alla min les mlkies…

  2. Και επίσης άλλο μια ταινία να έχει ερωτικες σκηνές και άλλο να ειναι τσόντα … αν θες βραβείο.. χρυσό δονητή

  3. γιατί Σειρηνάκη, ο ηθοποιός που το κόβουνε το χέρι, πρέπει να είναι πειστικός στο ρόλο του σαν ένας άνθρωπος που του πριονίζουν το χέρι, ενώ ο άλλος που γλύφει ρώγες, απλά πρέπει να γλύφει καλά

  4. Πόσο πιο άκυρη δήλωση ρε Σειρηνάκη πια, έλεος. Να αρχίσουμε να δίνουμε Όσκαρ και στις βίζιτες τότε. Και επίσης: δεν είναι ηθοποιοί!

Comments are closed.