Φοροφυγάς ο Καλογρίτσας

Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ απέκρυπταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας και η σύζυγος του

Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ απέκρυπταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας και η σύζυγος του, σύμφωνα με πόρισμα “φωτιά” του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, που αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.

Για τα 11 χρόνια που εξέτασε το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, δηλαδή την περίοδο 2002-2013, ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει συνολικά εισοδήματα 42.189 ευρώ, ενώ η σύζυγος του 355.978 ευρώ.

Όμως την ίδια ώρα το ζεύγος Καλογρίτσα διατηρούσε καταθέσεις αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα δηλωθέντα εισοδήματα του.

Παρότι ο κ. Καλογρίτσας αρνείται τις κατηγορίες, το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ του καταλογίζει φοροδιαφυγή ύψους 32,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Έργα μόνο στο σινεμά!

Γενικό «μπλακ άουτ» απειλείται στα δημόσια έργα, με κίνδυνο μέσα στο επόμενο εξάμηνο να παγώσουν νέες αναθέσεις και να βραχυκυκλώσουν έργα και υποδομές άνω των 4 δισ. ευρώ, που βρίσκονται στο στάδιο προέγκρισης για χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ, με περαιτέρω τραγικές συνέπειες για την ανάπτυξη, την οικονομία και την απασχόληση. Το υπουργείο Υποδομών έσπευσε […]