Φωτιά Κρυονέρι: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος 43χρονου

Στον ανακριτή ο κατηγορούμενος

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της πρόκλησης πυρκαγιάς σε δάσος από πρόθεση, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο κατ’ εξακολούθηση, είναι 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες, Παρασκευή 6 Αυγούστου στο Κρυονέρι.

Ο 43χρονος διώκεται και σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και κατοχής βεγγαλικών. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Την ιδια ωρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο σε πράγματα, στη γυναίκα που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως. Η κατηγορούμενη παραπεμφθηκε σε δική.

Σχετικά άρθρα

Απειλή κατά του πολιτεύματος!

Προκαταρκτική εξέταση για την ανάρτηση στον ιστότοπο της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ) διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Γκουτζαμάνη με παραγγελία της στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Παναγιώτα Φάκου. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στον Αρειο Πάγο, οι δύο εισαγγελείς αποφάσισαν να παρέμβουν για το περιεχόμενο της ανάρτησης. Αντικείμενο της […]