«Φωτιά» στο delivery φαγητού βάζει η Skroutz

«Σφήνα» στους μεγάλους παίκτες του online delivery

«Σφήνα» στους μεγάλους παίκτες του online delivery φαγητού φιλοδοξεί να μπει από το φθινόπωρο η Skroutz.

Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης προϊόντων, μετά την δοκιμαστική περίοδο, ετοιμάζεται να λανσάρει και επίσημα την πλατφόρμα Skroutzfood στα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο να κερδίσει σημαντικό μερίδιο στην αναπτυσσόμενη αγορά του online delivery φαγητού, η οποία υπολογίζεται πως ξεπερνάει τα 300 εκατ. ευρώ.

Πηγές της Skroutz που μίλησαν στο ethnos.gr δηλώνουν αισιόδοξοι για το νέο εγχείρημά τους, σημειώνοντας πως τα μηνύματα από τους περίπου δυο μήνες δοκιμαστικής λειτουργίας της πλατφόρμας ήταν άκρως ικανοποιητικά.

Συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα του Skroutzfood έχουν ενταχθεί ήδη 550 με 600 επιχειρήσεις εστίασης στις 13 περιοχές των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας ενώ σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται 150 με 200 παραγγελίες. Αριθμός ιδιαίτερα ενθαρρυντικός για την περίοδο του καλοκαιριού.

Αυτή τη στιγμή, η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Γαλάτσι, Ηράκλειο, Λαμπρινή, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ψυχικό, Πεύκη, Πολύδροσο, Χαλάνδρι και Χολαργός ενώ μέχρι το επίσημο λανσάρισμα σχεδιάζεται να προστεθούν και περιοχές του κέντρου, όπως το Σύνταγμα και το Παγκράτι.

Επιπλέον, στόχος είναι οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στην πλατφόρμα να ξεπεράσουν τις 1.000 σε ένα μήνα από σήμερα ενώ θα υπάρξουν και αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου της εστίασης, τα οποία θα λειτουργήσουν ως «μαγνήτης» για την προσέλκυση νέων καταναλωτών. Ήδη, όπως μεταφέρεται αρμοδίως υπάρχουν κατ’ αρχήν συμφωνίες, οι οποίες μένει να οριστικοποιηθούν. Δέλεαρ για όσες επιχειρήσεις θέλουν να ενταχθούν στη νέα πλατφόρμα του Skroutz είναι και η κατά πολύ μικρότερη προμήθεια που θα χρεώνει σε σχέση με τις υφιστάμενες πλατφόρμες του χώρου.

Σχετικά άρθρα