Φουρέιρα-Μποτία μαζί

Παρόλο που δεν το παραδέχονται

Τι και αν η Ελένη Φουρέιρα διέψευδε πως είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό Αλμπέρτο Μποτία (μικρή φωτό) και υποστήριζε ότι το μόνο αρσενικό στο κρεβάτι της είναι ο σκύλΟ έρωτας -ως γνωστόν- δεν κρύβεται, γι’ αυτό πλέον υπάρχουν και αποδείξεις ότι η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι ζευγάρι, και μάλιστα εδώ και δυο μήνες.

Ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού απαθανάτισε τους δύο ερωτευμένους την περασμένη Παρασκευή έξω από γνωστό εστιατόριο, στο οποίο ο Αλμπέρτο γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του. Ο ποδοσφαιριστής είχε καλέσει τους συμπαίκτες του και τις οικογένειές τους για το birthday party, ενώ είχε στο πλευρό του την όμορφη Ελένη.

Οι πληροφορίες λένε πως μετά το ζευγάρι κατευθύνθηκε προς το σπίτι της Φουρέιρα στα νότια προάστια, όπου οι δυο τους συζούν -παρά το μικρό διάστημα που είναι μαζί- και περνούν πολλές ώρες, αποφεύγοντας τα κοσμικά μέρη.

Οσο για το πώς «γεννήθηκε» το ειδύλλιο; Ο Αλμπέρτο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ελένη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μαγεύτηκε από την παρουσία της. Την πολιόρκησε στενά, εκείνη γοητεύτηκε και τελικά αποφάσισε να… ενδώσει. Αλλωστε, μετά τον χωρισμό της από τον Κεφαλλονίτη εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη, πέρασε αρκετό καιρό ως single, έχοντας στο πλευρό της μόνο καλούς της φίλους.

Σχετικά άρθρα