Φρενίτιδα για το τζόκερ!

Νέο τζακ – ποτ την Πέμπτη, μοιράζει 9.500.000 την Κυριακή

Για άλλη μια κλήρωση, την 14η στην σειρά δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ, όπου και πάλι σημειώθηκε τζακ ποτ.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι: 9, 14, 37, 40, 43, και Τζόκερ το 15

Καθώς δεν υπάρχει νικητής στην πρώτη κατηγορία με 5+1 σωστές προβλέψεις, τα κέρδη μεταφέρονται στην κλήρωση της Κυριακής, όπου αν επικρατήσουν οι σημερινές σκηνές πανικού στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το ποσό που θα μοιραστεί θα ξεπερνά κατά πολύ τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Στην δεύτερη κατηγορία υπήρξαν 5 σωστές στήλες με κέρδη από 104.000 ευρώ η κάθε μία.

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ συμπληρώθηκαν πάνω από 11.777.000 στήλες, αριθμός ιδιαίτερα υψηλός, καθώς τις τελευταίες ώρες πριν την κλήρωση, συμπληρώνοντας πάνω από 6.000 στήλες ανά ώρα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Το νέο τζακ ποτ και το τεράστιο ποσό που θα μοιραστεί στην κλήρωση της ερχόμενης Κυριακής αναμένεται να δημιουργήσει και πάλι απίστευτο «πανικό» τακτικούς και μη παίκτες του Τζόκερ που ελπίζουν σε μία καλή πρόβλεψη και μπόλικη τύχη. Άλλωστε αν είναι να ονειρεύεσαι, κάνε το όσο πιο πλούσιο και χορταστικό μπορείς. Και τα 9+ εκατομμύρια ευρώ είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί αυτές τις ημέρες που ζούμε…

Σχετικά άρθρα