Φρενίτιδα για το Τζοκερ!

Μοιράζει 7.000.000 ευρω

Οι μέρες που έχουν μεσολαβήσει από την Κυριακή έχουν τρελάνει πλήθος κόσμου, που σπεύδει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ώστε να συμπληρώσει δελτία Τζόκερ. Η ελπίδα του καθενός είναι να βγουν από την κληρωτίδα τα δικά του νούμερα, ώστε να κερδίσει το ονειρικό ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ!

Σήμερα, Πέμπτη, γίνεται η μεγάλη κλήρωση και τα στυλό αναμένεται να ξεμείνουν από μελάνι, καθώς ακόμη περισσότερος κόσμος, αναμένεται να σπεύσει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, που θα πάρουν φωτιά, ώστε να συμπληρωθούν οι έξι μαγικοί αριθμοί που θα αναδείξουν έναν τυχερό.

Στην προηγούμενη κλήρωση, που έγινε την Κυριακή, δεν υπήρξε κάποιος τυχερός, κι έτσι τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ έμειναν στο συρτάρι και η φρενίτιδα πήρε παράταση για σήμερα. Με το ποσό πλέον να ανέρχεται σε 7 εκατομμύρια ευρώ, οι 12,5 εκατομμύρια στήλες που συμπληρώθηκαν για την προηγούμενη κλήρωση, μάλλον θα είναι φραγκοδίφραγκα μπροστά στη σημερινή.

Υπενθυμίζεται πως οι τυχεροί αριθμοί της Κυριακής, τους οποίους κανείς τελικά δεν κατάφερε να πιάσει ήταν οι: 2, 20, 27, 36, 44 και αριθμός Τζόκερ το 7.

Σχετικά άρθρα