Φρίκη: Έβγαλε selfie με κομμένο κεφάλι

Προκαλούν αηδία οι Τζιχαντιστές

Ο κύριος ύποπτος στην αποκεφαλισμό ενός επιχειρηματία που οι γαλλικές αποδίδουν σε τρομοκρατική επίθεση, έβγαλε selfie με τον δολοφονημένο- θύμα και έστειλε την εικόνα μέσω WhatsApp σε ένα καναδικό αριθμό κινητού τηλεφώνου, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι το Σάββατο

Γάλλοι αξιωματούχοι αναζητούσαν την ταυτότητα του παραλήπτη αλλά δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν άμεσα αναφορές που υποστηρίζουν ότι τώρα βρίσκεται στην Συρία.

Η αποκάλυψη προστίθεται σε μια έρευνα, που αναζωπυρώνει τις ανησυχίες σχετικά με την τρομοκρατία στη Γαλλία λιγότερο από έξι μήνες μετά τις θανατηφόρες επιθέσεις στο Παρίσι.

Ο κύριος ύποπτος Γιασίν Σαλντί, ένας οδηγός φορτηγού με παρελον σε ισλαμιστικές ομάδες, η αδελφή και η σύζυγός του παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα στην πόλη της Λυών, μία ημέρα μετά τη σύγκρουση ενός φορτηγού με αποθήκη χημικών και το κομμένο κεφάλι του εργοδότη σε μια πύλη του εργοστασίου.

Ένας από τους αξιωματούχους δήλωσε ότι η selfie διαβιβάστηκε μέσω WhatsApp, το δημοφιλές σύστημα άμεσων μηνυμάτων, σε έναν αριθμό τηλεφώνου στον Καναδά.

Σχετικά άρθρα