Φρίκη στην Ινδία

Μπήκε στο αστυνομικό τμήμα κρατώντας το κεφάλι της γυναίκας του

Σκηνές βγαλμένες από την ανατριχιαστική ταινία «Seven» έζησαν οι άνδρες αστυνομικού τμήματος όταν είδαν να μπαίνει στο κτίριο ένας άνδρας κρατώντας μια αιματοβαμμένη σακούλα.

Ο άνδρας μέσα στη σακούλα είχε βάλει το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του, την οποία είχε αποκεφαλίσει με μεγάλο μαχαίρι, τυφλωμένος από τη ζήλεια, όταν έμαθε ότι εκείνη τον απατούσε.

Μετά το άγριο φονικό ο άνδρας πήρε τη σακούλα και κραδαίνοντας ακόμα το τεράστιο μαχαίρι, παραδόθηκε στους εμβρόντητους αστυνομικούς, λέγοντας ότι «αυτή είναι η γυναίκα μου, κύριε. Της έδωσα όλη την αγάπη που μπορούσα».

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην Ινδία και η κάμερα ασφαλείας του τμήματος απαθανάτισε τις εφιαλτικές στιγμές της εισόδου του άνδρα στο κτίριο, που βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

Σχετικά άρθρα

Μπολτ με ασβέστιο και μέλι!

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε στο ραδιόφωνο του BBC ο Γιουσέιν Μπολτ ο οποίος μίλησε για το ντόπινγκ, τα ναρκωτικά αλλά κα την προσωπική του ζωή. «Συμπληρώματα; Όχι, παίρνω βιταμίνες μόνο. Έχουμε θεραπείες στην Τζαμάικα με ασβέστιο και μέλι. Αυτό είναι το μόνο που παίρνουμε, ποτέ δεν έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Από τη στιγμή που […]