Φρίκη στην Ινδία

Μπήκε στο αστυνομικό τμήμα κρατώντας το κεφάλι της γυναίκας του

Σκηνές βγαλμένες από την ανατριχιαστική ταινία «Seven» έζησαν οι άνδρες αστυνομικού τμήματος όταν είδαν να μπαίνει στο κτίριο ένας άνδρας κρατώντας μια αιματοβαμμένη σακούλα.

Ο άνδρας μέσα στη σακούλα είχε βάλει το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του, την οποία είχε αποκεφαλίσει με μεγάλο μαχαίρι, τυφλωμένος από τη ζήλεια, όταν έμαθε ότι εκείνη τον απατούσε.

Μετά το άγριο φονικό ο άνδρας πήρε τη σακούλα και κραδαίνοντας ακόμα το τεράστιο μαχαίρι, παραδόθηκε στους εμβρόντητους αστυνομικούς, λέγοντας ότι «αυτή είναι η γυναίκα μου, κύριε. Της έδωσα όλη την αγάπη που μπορούσα».

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην Ινδία και η κάμερα ασφαλείας του τμήματος απαθανάτισε τις εφιαλτικές στιγμές της εισόδου του άνδρα στο κτίριο, που βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

Σχετικά άρθρα

Η συγκινητική αφιέρωση του Ζλάταν!

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αφού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Σαράγεβο για να επισκεφθεί ένα 8χρονο παιδί που έχει ελάχιστο χρόνο ζωής, του έστειλε την αγάπη του μαζί με μία υπογεγραμμένη φανέλα και ένα βίντεο-μήνυμα. «Γεια σου Χαϊρουντίν, είμαι ο Ζλάταν. Από τότε που έμαθα για σένα, σε σκέφτομαι πολύ. Λυπάμαι που δεν μπορώ να έρθω, […]