Φρικτό έγκλημα στο Λονδίνο

Σε καταψύκτη εντοπίστηκαν νεκρές δύο γυναίκες, η μία Κύπρια

Μπροστά στην εξιχνίαση ενός φρικιαστικού εγκλήματος -με πιθανό θύμα μια 38χρονη Κύπρια- βρίσκεται η αστυνομία του ανατολικού Λονδίνου ύστερα από την ανακάλυψη δυο πτωμάτων γυναικών σε καταψύκτη!

Σύμφωνα με το BBC, η ανατριχιαστική αποκάλυψη έγινε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Κάνινγκ Τάουν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για την ταυτότητα των δυο θυμάτων.

Παρά ταύτα, εικάζεται ότι το ένα πτώμα ανήκει σε μια γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο, χωρίς να διευκρινίζεται αν προέρχεται από τις ελεύθερες ή τις κατεχόμενες περιοχές.

Συνελήφθησαν δυο ύποπτοι άνδρες

Οι αστυνομικοί που ερευνούν το έγκλημα συνέλαβαν δυο άνδρες, ηλικίας 50 και 34 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση και ανακρίνονται ως ύποπτοι για τους φόνους.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν σε διαφορετικές κατοικίες, στο δυτικό και ανατολικό Λονδίνο, οι οποίες ερευνήθηκαν από αστυνομικούς.

Τα πιθανά σενάρια

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το SkyNews, κυκλοφορούν διάφορα πιθανά σενάρια για τις ταυτότητες των δυο θυμάτων του εγκλήματος.

Ενα από αυτά συνδέει τη μια νεκρή με μια γυναίκα με καταγωγή την Κύπρο η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και ένα χρόνο.

Οπως αναφέρει το BBC, πρόκειται για τη Mary-Jane Mustafa, μια 38χρονη, μητέρα δυο παιδιών, με καταγωγή τη Λευκωσία.

Μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση, συγγενείς της αγνοούμενης μετέβησαν στο Κάνινγκ Τάουν ζητώντας από αστυνομικούς περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά άρθρα