«Γεύσεις του τόπου μας» στη Θεσσαλονίκη

Τις «Γεύσεις του τόπου μας» θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι Θεσσαλονικείς, στο πλαίσιο ολοήμερης εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο, 4 Οκτωβρίου.

Τοπικοί παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους -ζύμες, είδη φούρνου, αλίπαστα, πιπεριές, μανιτάρια, μπάρες δημητριακών και γλυκά- στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ, στην Πυλαία, ενώ ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος θα ετοιμάσει παραδοσιακά εδέσματα, που θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι (11.00-18.00).

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η εταιρεία θα διαθέσει ποσόν ίσο με το 5% των εσόδων του καταστήματος της στη Θεσσαλονίκη εκείνη την ημέρα, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Περίπου 3000 άτομα παρακολούθησαν αντίστοιχη εκδήλωση στα Ιωάννινα.

πηγή: real.gr

Σχετικά άρθρα

Eγκεφαλικά στην Μύκονο με μαγιό κορδόνι!

Ρωσίδα καλλονή μοίρασε εγκεφαλικά στην Μύκονο. Ο λόγος; Το μαγιό κορδόνι που φορούσε που φυσικά δεν έκρυβε σχεδόν τίποτα με αποτέλεσμα οι άντρες παραθεριστές να… τα χάσουν. Δείτε το video και θα καταλάβετε: https://www.youtube.com/watch?v=gwX0pH8vCa0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.