Γέμισε με… ελεφαντάκια η Θεσσαλονίκη! (pics)

Ξεκίνησε ο στολισμός της πόλης για την 84η ΔΕΘ

Αντίστροφα μετρά η Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ και στο πλαίσιο αυτό το κέντρο της πόλης, έχει ήδη στολιστεί με… ελεφαντάκια!

Τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ είναι η Ινδία και το κέντρο της πόλης ήδη έχει γεμίσει με μικρά πολύχρωμα ελεφαντάκια δημιουργώντας έτσι ένα εορταστικό κλίμα.

Η 84η ΔΕΘ, που θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού, με διεθνή ακτινοβολία. Έτσι η φετινή ΔΕΘ θα αποτελέσει την επιχειρηματική πλατφόρμα για την ισχυροποίηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ Ινδίας και Ελλάδας.

Πηγή: Ράδιο Θεσσαλονίκη

Σχετικά άρθρα

Η γενιά του ναρκισσισμού!

Η ιστορία του Νάρκισσου, με τις διάφορες εκδοχές της, είναι μία από τις δημοφιλέστερες της μυθολογίας. Ο νέος από τη Βοιωτία, θαμπωμένος από την ομορφιά του που καθρεφτίζεται στο νερό, πεθαίνει από μαρασμό εξαιτίας του ανικανοποίητου έρωτα προς τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ναρκισσισμός, η εμμονική αυταρέσκεια που μπορεί να καταλήξει σε πάθηση, δεν […]