Γεωργιάδης: «Δεν παραβίασε κανένα μέτρο ο Μητσοτάκης στην Ικαρία»

Τι είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για την επίσκεψή του πρωθυπουργού στο νησί

Την άποψη πως κανένα μέτρο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού δεν παραβιάστηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας για την εικόνα του πρωθυπουργού μαζί με άλλα τουλάχιστον 15 άτομα σε μπαλκόνι στο νησί, είπε χαρακτηριστικά: «Η εικόνα ήταν εσφαλμένη και αδικεί την προσπάθεια του πρωθυπουργού. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Τι κάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε ένα νησί που η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτη δύναμη. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι που ήθελε να δείξει οτι κανένα νησί δεν μένει χωρίς την φροντίδα του πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως για το πρόγραμμα των εμβολιασμών».

«Προσκαλείται από τον τοπικό βουλευτή που τυγχάνει να είναι γιατρός και θυμίζω οτι πριν από μία εβδομάδα τον επαινούσαμε για την έρευνά του για την κολχικίνη. Ανεβαίνει πάνω για 10 λεπτά για ένα τραπέζι με λίγα άτομα. Δυστυχώς εκεί κάποιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον κόσμο που ακολούθησε. Η φρουρά του ήταν και δημιουργήθηκε αυτή η εσφαλμένη εικόνα. Δεν υπήρχε παραβίαση των μέτρων στην πραγματικότητα. Επικοινωνιακό είναι. Σας είπα, η εικόνα ήταν εσφαλμένη. Στην ουσία δεν υπήρξε παραβίαση των μέτρων. Η εικόνα αδικεί την ουσία της προσπάθειας. Δεν φταίει ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο σπίτι γνωστού γιατρού, προφανώς τα μέτρα τηρήθηκαν», συμπλήρωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ίσως ο κόσμος δεν γνωρίζει οτι για να είναι κάποιος συνοδεία του πρωθυπουργού κάνει ασταμάτητα τεστ. Δεν μπορείς να πλησιάσεις χωρίς να κάνεις τεστ. Κατά συνέπεια όλοι ήταν ελεγμένοι», ανέφερε.

Σχετικά άρθρα