Γιαγιά ζητά 20 εκατομμύρια από την KFC!

Βρήκε την μερίδα της πολύ μικρή

Αυτή η (απαράδεκτη) κατάσταση, όταν έχεις παραγγείλει delivery και ανοίγεις την συσκευασία και η ποσότητα του φαγητού είναι το μισό/ένα τρίτο αυτού που περίμενες να βρεις, αποκλείεται να μην σου έχει τύχει.

Η Anna Wurtzburger από την Georgia, έπαθε αυτό ακριβώς, αγοράζοντας κοτόπουλο 20 δολαρίων από την εταιρεία KFC, με αποτέλεσμα να κάνει μήνυση στην εταιρεία για παραπλανητική διαφήμιση.

Η Anna περίγραψε το περιστατικό στην εφημερίδα The Post: «Γύρισα σπίτι και είπα:»Πού είναι το φαγητό;» Νόμιζα ότι με αυτό που είχα πληρώσει θα έπαιρνα τουλάχιστον 2 γεύματα! Λένε ότι με αυτό μπορείς να ταΐσεις μια οικογένεια! Δείχνουν στις διαφημίσεις τους, έναν κουβά γεμάτο από κοτόπουλο!» και συμπλήρωσε: «Παίρνεις μισό κουβά! Αυτό είναι παραπλανητική διαφήμιση. Δεν ταΐζει μια οικογένεια, αυτά είναι μικρά κομματάκια.»

H 64χρονη χήρα, έξαλλη γύρισε πίσω την παραγγελία της στο τοπικό κατάστημα KFCμ, κάνοντας παράπονα. Εκεί εισέπραξε την απάντηση, ότι ο κουβάς της διαφήμισης είναι γεμάτος «ώστε ο κόσμος να μπορεί να δει το κοτόπουλο»,για να ανταπαντήσει: «Ε, τότε βάλτε το σε πιάτο, για να το βλέπει ο κόσμος!»

Η Wurtzburger, που έχει αποφυλακιστεί και ζει από επιδόματα της πρόνοιας, είχε τα γεύματα των KFC ως ένα ξεχωριστό γεύμα και επειδή ζει στη χώρα που μια μήνυση μπορεί να σε κάνει πλούσιο, με την αγωγή της αξιώνει 20 εκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία. Η KFC από την μεριά της, περίγραψε την αγωγή ως «ανάξια».

Σχετικά άρθρα