Γιατί τα iPhone εμφανίζουν προειδοποίηση επισκευής;

Ποια η επιθυμία της Apple

Η Αpple δεν θέλει με κανέναν τρόπο να επισκευάσεις την συσκευή σου μόνος σου ή μέσω ενός μη εξουσιοδοτημένου επισκευαστή. Για να το -ξανά- αποδείξει λοιπόν, έκανε τα iPhone να ειδοποιούν τον χρήστη να επισκευάσει την συσκευή του, αν εντοπίσει μία μη εγκεκριμένη αλλαγή στην μπαταρία.

Σύμφωνα με gr.pcmag.com, όπως αναφέρει το iFixit, η Apple ενεργοποίησε έναν “μηχανισμό κλειδώματος” που ελέγχει κατά πόσο η μπαταρία των iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR, είναι αυθεντική και εγκατεστημένη από την Apple, ή κάποιον εγκεκριμένο επισκευαστή.

Αν μία από τις δύο προϋποθέσεις παραβιαστεί, τότε στο μενού ρυθμίσεων της μπαταρίας, ο χρήστης θα δει την λέξη “Service” δίπλα στο Battery Health.

Σχετικά άρθρα

Νέα γενιά χάι τεκ αεροπλάνων! (pics)

Πολλοί πίστεψαν ότι τα υπερηχητικά αεροπλάνα έκλεισαν – κάπως άδοξα – τον κύκλο τους το 2003, όταν το γαλλοβρετανικό Concorde έκανε την τελευταία του πτήση. Μάλλον, όμως, βιάστηκαν: μια νέα γενιά υπερ-ταχύτατων αεροσκαφών, ικανών να πετούν πάνω από 1.200 μίλια/ώρα και, ενδεχομένως, να χρησιμοποιούνται σε επιβατικές πτήσεις, αναμένεται να δώσει νέα ζωή στα υπερατλαντικά ταξίδια. […]