Γιατί το Facebook μπλοκάρει ειδήσεις για τον κορωνοϊό

Τι αναφέρουν οι χρήστες του μέσου δικτύωσης

ο Facebook εμποδίζει τους χρήστες να δημοσιεύουν ορισμένα ειδησεογραφικά άρθρα που αφορούν τον κορωνοϊό. Aυτό φαίνεται να οφείλεται σε bug στα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του.

Την Τρίτη, πολλοί χρήστες του Facebook ανέφεραν στο Twitter ότι δεν ήταν σε θέση να δημοσιεύσουν άρθρα του Business Insider, του BuzzFeed, του Atlantic και των Times of Israel.

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς πήγε στραβά, όμως το Facebook δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση. Εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, το Facebook έχει στείλει πολλούς από τους εργαζόμενους που κάνουν support περιεχομένου στο σπίτι και βασίζεται περισσότερο σε αυτοματοποιημένο λογισμικό. Ο Alex Stamos, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στον τομέα της ασφάλειας του Facebook, εξέφρασε την άποψη ότι ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα.

Σχετικά άρθρα

Έκλεισε γνωστό αθλητικό site

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια που κατέβαλαν τους τελευταίους μήνες οι δημοσιογράφοι του pamesports.gr για να κρατηθεί το site στη ζωή, καθώς η ιδιοκτησία τους ενημέρωσε ότι για οικονομικούς λόγους ανέστειλε την λειτουργία του. Η ιστοσελίδα ήταν σε λειτουργία μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, όταν και «κατέβηκε» έπειτα από αρκετά χρόνια, έχοντας στο δυναμικό της […]