Γιώργος Καραϊβάζ: Ψάχνουν στα άδυτα της Greek Mafia

Η έρευνα της αστυνομίας για τον ηθικό αυτουργό

Νέα στοιχεία αναζητούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, την Τρίτη, 13 Απριλίου ξεκίνησε η διαδικασία άρσης απορρήτου ανάλυσης των κεραιών για να μπορέσουν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί όλα τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία ήταν ενεργοποιημένα τη στιγμή της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι, ενώ η επιχειρησιακή ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αρχίζει να δουλεύει πάνω σε αυτά τα δεδομένα, στο συγκεκριμένο Τμήμα σχηματίστηκε και μία δεύτερη ομάδα, δηλαδή η ομάδα ανάλυσης, η οποία ξεκινά να φτιάχνει το προφίλ του ηθικού αυτουργού, δηλαδή του ανθρώπου, ο οποίος έδωσε την εντολή και υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Με βάση το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, οι Αρχές ψάχνουν για τον ηθικό αυτουργό σε δικογραφίες του οργανωμένου εγκλήματος. Ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό σε κακοποιούς, οι οποίοι έχουν βαρύ παρελθόν, που να έχουν κατηγορηθεί για εκρήξεις, για εκβιασμούς, για σωματεμπορία καθώς επίσης και για ανθρωποκτονίες. Οι Αρχές, δηλαδή, αναζητούν άτομα για τα οποία έχουν σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφίες με αυτές τις κατηγορίες καθώς και σε άτομα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί τα τελευταία χρόνια ως μέλη της greek mafia. Επίσης, ένα ακόμη στοιχείο που έγινε γνωστό είναι ότι ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ έριξε διπλή χαριστική βολή στον δημοσιογράφο.

Σχετικά άρθρα