Γιώργος Μαυρίδης: Η μεγάλη επιστροφή στην TV!

Ανακοινώθηκε από το OPEN για να παρουσιάσει την εκπομπή «Into The Skin»

Γεγονός αποτελεί η επιστροφή του Γιώργου Μαυρίδη στη μικρή οθόνη.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του OPEN για την εκπομπή «Into The Skin» που είναι βασισμένη στην αγάπη του τόσο για την τέχνη των τατουάζ όσο και για τα ταξίδια.

H εκπομπή θα βρει μια θέση στο πρόγραμμα του πρώτου μισό της σεζόν 2020 – 2021, το κανάλι ωστόσο δεν έχει ακόμα κάνει γνωστό το πότε θα δούμε την πρεμιέρα.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«O Γιώργος Μαυρίδης μέσα από την εκπομπή «Into The Skin» καταγράφει συναρπαστικές ιστορίες και μας ταξιδεύει σε τόπους ονειρικούς.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «Into the Skin» ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αναζητάει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές!

Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους. Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς -και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν.

Ποια είναι η σημασία για τον καθένα; Τι σηματοδοτεί; Για κάποιες φυλές, υπάρχουν σημάδια που φανερώνουν την ενηλικίωση, το γάμο, το επάγγελμα, την καταγωγή ή ακόμα και τη θέση στην ιεραρχία της ομάδας, κάποιες φυλές γλύτωσαν τον αφανισμό, άλλες την δουλεία και άλλες το θάνατο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες και προσωπικά μονοπάτια «χαραγμένα» στο δέρμα.

Μέσα από το «Into the Skin» θα γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες, που η ιστορία τους φτάνει στα βάθη των αιώνων.

Συναρπαστικές διηγήσεις, διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις, αλλά και υπέροχες εικόνες από ανεξερεύνητα μέρη του πλανήτη που κόβουν την ανάσα!

Το «Into the Skin» με τον Γιώργο Μαυρίδη, έρχεται στο OPEN».

Σχετικά άρθρα