Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο 32χρονος πιλότος (video)

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και ισχυρή παρουσία της αστυνομίας

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρίσκεται ο 32χρονος συζυγοκτόνος της υπόθεσης των Γλυκών Νερών, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος προσήλθε στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του.

Ο 32χρονος έφτασε συνοδεία της αστυνομίας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, δεμένος πισθάγκωνα και υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η ενημέρωση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά. Με κάθε λεπτομέρεια, ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, Κώστας Χασιώτης, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο δολοφόνος έσπασε και ομολόγησε.

Οι ανακοινώσεις ξεκίνησαν με τον διευθυντή Ασφαλείας Πέτρο Τζεφέρη, ο οποίος επισήμανε τη μεθοδικότητα των αστυνομικών, που έχτισαν, όπως είπε, σχέση εμπιστοσύνης με τον σύζυγο του θύματος.

«Δέθηκα μόνος μου. Όλα τα έκανα γιατί όταν κατάλαβα ότι τη σκότωσα, σκέφτηκα το παιδί μου. Δεν ήθελα να μπω στη φυλακή, γιατί ήθελα να μεγαλώσω την κόρη μου». «Δουλέψαμε από την πρώτη μέρα συντεταγμένα και με πείσμα», είπε ο διοικητής ασφάλειας αττικής Πέτρος Τζεφέρης και συμπλήρωσε πως είναι υπερήφανος για τα στελέχη της ΕΛΑΣ που εργάζονται χωρίς ωράριο και με πάθος.

 

Σχετικά άρθρα