Γλυκά Νερά: Τι οδήγησε στο μοιραίο καυγά (vid)

Το παιδί της Καρολάιν είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο πιλότο ελικοπτέρου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο οποίος ομολόγησε την ειδεχθή πράξη του έπειτα από πολλές ημέρες.

Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Τι οδήγησε στο μοιραίο καυγά

Όπως ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου, στην εκπομπή «Τώρα, ό,τι συμβαίνει» στην τηλεόραση του OPEN, το μωρό είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και ενώ ήταν μόλις 11 μηνών, αναγκάστηκε να κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτό από μόνο του είχε μετατρέψει την 20χρονη σε υπερευαίσθητη μητέρα η οποία παρακολουθούσε κάθε κίνηση και ό,τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι. Ιδίως σε ό,τι είχε να κάνει το μωρό.

Αυτή ήταν η αφορμή του καυγά το μοιραίο βράδυ, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, πριν τη δολοφονία, ήταν και οι τρεις τους στο σαλόνι. Ο πιλότος έπαιζε με το μωρό και μετά από μια απότομη κίνηση, το παιδί κόντεψε να του πέσει στο πάτωμα. Με μια άγαρμπη κίνηση το συγκράτησε και τότε η Καρολάιν κινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο διάλογος που έφερε τον τσακωμό.

Τα προβλήματα

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το ethnos.gr, το ζευγάρι έβλεπε ειδικό, τον οποίο σταμάτησε να επισκέπτεται τον Φεβρουάριο του 2021. Η πρώτη επίσκεψη έγινε τον Νοέμβριο του 2020 για να μπορέσει η Καρολαιν να διαχειριστεί τα προβλήματα της αποβολής της και των επιπλοκών στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Εξεταζόμενη η μητέρα του θύματος κατέθεσε πως δεν είχαν πέσει στην αντίληψή της ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση της κόρης της με το σύζυγό της.

Η Καρολάιν όμως δεν ήταν καλά. Από το κινητό του θύματος βρέθηκε ότι έκανε αναζητήσεις στην πλατφόρμα booking, προκειμένου να πάει σε ξενοδοχείο.

Επίσης, εντοπίστηκαν 31 σημειώσεις το χρονικό διάστημα από 15.11. 19 έως 2.11.20 από τις οποίες προκύπτουν προβλήματα και εντάσεις και σκέψεις του θύματος να εγκαταλείψει τον άνδρα της παίρνοντας μαζί και το παιδί τους.

Σχετικά άρθρα

Βαριές ποινές σε δουλέμπορους!

Ποινή κάθειρξης 45,5 ετών, στον καθένα, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σε πέντε άτομα που κατηγορούνταν ως μέλη κυκλώματος που διακινούσε αλλοδαπούς από την Ελλάδα προς το εξωτερικό, στοιβάζοντάς τους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη τουριστικού λεωφορείου. Οι καταδικασθέντες, στην πλειονότητά τους ομογενείς, οδηγήθηκαν στις φυλακές. Για την ίδια υπόθεση, καταδικάστηκαν άλλα 23 άτομα, που […]