Γνωστή της Μαρκέλλας η γυναίκα που την άρπαξε!

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της

Η 10χρονη που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο παραμένει υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων, σε νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της.

Στα χνάρια της γυναίκας που άρπαξε το κοριτσάκι βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. καθώς μετά την ταυτοποίησή της, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της.

Οι πληροφορίες για τη γυναίκα προήλθαν κυρίως από τις καταθέσεις της μητέρας και του πατριού της δεκάχρονης και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε από το κοριτσάκι, ενώ επιβεβαιώθηκε και από τον δικηγόρο της οικογένειας.

Η συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης, κ.Ανάσογλου, επιβεβαίωσε στον ΑΝΤ1 ,αρχικά την εμπλοκή γυναίκας με κόκκινα μαλλιά στην υπόθεση. «Φυσικά και υπάρχουν τα στοιχεία, όμως δεσμευόμαστε ότι η υπόθεση είναι σε προανάκριση και πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα», σημείωσε σχετικά.

Σχετικά με την ίδια τη 10χρονη , είπε πως παραμένει υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων, σε νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της, όμως δεν επιτρέπεται σε κανέναν να την επισκεφτεί. Σήμερα ο αδελφός και η οικογένεια θα έχουν ακρόαση από την Εισαγγελία, ώστε να εξεταστούν ως πιθανοί κηδεμόνες του παιδιού, στην περίπτωση που κινδυνεύσει η κηδεμονία της μητέρας της.

Όσο αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, η δικηγόρος είπε πως τα βίντεο που υπάρχουν εξετάζονται από όλη την οικογένεια, εκτιμώντας ότι σύντομα θα έχουμε την απάντηση. «Είναι γνωστή. Είναι από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον», κατέληξε η δικηγόρος.

Πηγή: Voria.gr

Σχετικά άρθρα