Γονείς- τέρατα

Εγκατέλειψαν σε κεντρικό δρόμο το νεογέννητο μωρό τους

Οργή προκαλεί η είδηση ότι ένα νεογέννητο αγοράκι, ηλικίας μόλις μιας ημέρας, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο καρότσι του σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες, απέναντι από μία καθολική εκκλησία.

Το μωρό, σύμφωνα με το star.gr, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, όμως στο ίδιο σημείο βρισκόταν τουλάχιστον επί 24 ώρες και κανείς δεν είχε δώσει σημασία.

Ο Άλεξ Ντίαζ, ήταν τελικά ο σωτήρας του βρέφους. Ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές και παραδέχθηκε ότι είχε δει το καρότσι και το βράδυ της Δευτέρας. Δεν άκουσε όμως κλάμα μωρού και θεώρησε ότι απλώς κάποιος το είχε παρατήσει άδειο.

Το επόμενο βράδυ, όμως ξαναείδε το καρότσι στο ίδιο σημείο, το πλησίασε, συνειδητοποίησε πως ένα μωρό ήταν μέσα σε αυτό και ειδοποίησε ασθενοφόρο.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι αρχές συλλέγουν στοιχεία για να καταφέρουν να εντοπίσουν τη μητέρα του.

«Αυτό που με λυπεί είναι ότι άφησαν το μωρό στο δρόμο, ενώ θα μπορούσαν απλώς να χτυπήσουν την πόρτα της εκκλησίας» δήλωσε ο εφημέριος Ντέιβιντ Ματζ.

Σχετικά άρθρα