Γουρλής η γκαντέμης;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόβλεψε… σχεδόν τους αριθμούς του Τζόκερ

Όσοι από τους κατοίκους του Μεσολογγίου έπαιξαν με τους αριθμούς που προέβλεψε για το τζόκερ μετά από …αίτημά τους ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν «πιάσει» τους 2 από τους 5 αριθμούς που βγήκαν από την κληρωτίδα.

Ο κ. Μητσοτάκης, που έκανε σήμερα περιοδεία στο Μεσολόγγι και κάποιοι κάτοικοι της Ιερής Πόλης του ζήτησαν… αριθμούς για την κλήρωση, που έγινε πριν από λίγα λεπτά. Το… αίτημα υποβλήθηκε διότι στο πρόσφατο παρελθόν, αμέσως μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Πρέβεζα, ένας υπερτυχερός από την περιοχή κέρδισε στο τζόκερ.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν αρνήθηκε να κάνει την πρόβλεψή του και έδωσε τρεις αριθμούς: 18, 27, και 40. Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι: 27, 45, 40, 11, 5 και τζόκερ το 10. Οι δύο στους τρεις αριθμούς που προέβλεψε ο κ.Μητσοτάκης αποδείχθηκαν τυχεροί.

Πάντως, από την αποψινή κλήρωση, παρά τη… βοήθεια του προέδρου της ΝΔ στους Μεσολογγίτες, δεν αναδείχθηκε νικητής, καθώς σημειώθηκε τζακ ποτ και κανείς δεν πήρε το ποσό των 2,2 εκατ, ευρώ, που περιμένει τώρα τον τυχερό από την επόμενη κλήρωση, την Κυριακή.

Πηγή: protothema

Σχετικά άρθρα