Γράφει ιστορία το PS4!

Ανέβασε κατακόρυφα τα νούμερα της εταιρείας

Η Sony βρήκε το βήμα που ήθελε στο GDC 2015 για να ανακοινώσει ότι το PlayStation 4 έχει ξεπεράσει τις 20.2 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως (διευκρίνηση: πραγματικές πωλήσεις, όχι αποστολές σε εμπορικούς συνεργάτες), με αποτέλεσμα να είναι η παιχνιδοκονσόλα με τη μεγαλύτερη ταχύτητα πωλήσεων στην ιστορία του brand.

Να σημειωθεί ότι από την προηγούμενη καταμέτρηση (18.5 εκατ. στις αρχές Ιανουαρίου) μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 1.7 εκατ. τεμάχια, αριθμός ιδιαίτερα υψηλός για μια περίοδο που παραδοσιακά θεωρείται υποτονική.

Εξάλλου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εργάζεται επάνω σε μια νέα έκδοση του Project Morpheus, το headset εικονικής πραγματικότητας που θα λειτουργεί σε συνδυασμό με το PlayStation 4, και φιλοδοξεί να το κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2016. Σύμφωνα με τον Shuhei Yoshida, η νέα έκδοση διαθέτει οθόνη 5.7” με 100% γωνία θέασης και εκμηδενίζει κάθε είδους καθυστέρηση.

Σχετικά άρθρα

WhatsApp: Σταματάει να υποστηρίζει μία μεγάλη γκάμα smartphones

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές τόσο στο Google Play Store όσο και το App Store ωστόσο η εφαρμογή που ανήκει στο Facebook θα σταματήσει να υποστηρίζεται από πολλά smartphone από την 1η Φεβρουαρίου 2020. Στην ενότητα Frequently Answered Questions (FAQ) εντοπίστηκε μία μεγάλη λίστα από smartphone που θα σταματήσουν να υποστηρίζουν την […]