Γυναίκα δηλώνει γοργόνα

Εντοπίστηκε από την αστυνομία γυμνή

Η αστυνομία κάνει λόγο για περίεργη υπόθεση εξαφάνισης.

«Σχεδόν γυμνή» με δεμένα πόδια και βρεγμένα μαλλιά η αστυνομία της Καλιφόρνια εντόπισε μια γυναίκα να περιπλανιέται μόνη στους δρόμους και να δηλώνει «γοργόνα».

Η αστυνομία έλαβε κλήση να ελέγξει την ταυτότητα μιας γυναίκας που το μόνο που έλεγε στους περαστικούς είναι ότι τη λένε Τζοάνα και είναι γοργόνα. Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε στην πόλη Φρέσνο, η οποία βρίσκεται μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο. «Ήταν βρεγμένη, είπε ότι είχε βγει από μια κοντινή λίμνη και ότι χρειαζόταν βοήθεια. Ζήτησε να νοσηλευτεί», είπε ο διευθυντής της αστυνομίας του Φρέσνο.

Η αστυνομία χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της περίεργη και δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζει αν η αδυναμία της να δώσει στοιχεία για την ταυτότητά της οφείλεται σε ιατρικούς λόγους ή γιατί απλά δεν θέλει.

Για την αστυνομία, η άγνωστη θεωρείται επισήμως εξαφανισμένη και καλεί το κοινό να προσέλθει με πληροφορίες που θα βοηθούσαν στην εύρεση της οικογένειάς της ή άλλων οικείων προσώπων.

 

Σχετικά άρθρα

Δημιούργησαν Φάντασμα!

Τα φαντάσματα και οι αόρατες παρουσίες μυστηριωδών όντων «κυνηγούν» τους ανθρώπους από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα, αλλά μάλλον είναι πλάσματα της φαντασίας μας. Επιστήμονες στην Ελβετία έδειξαν με εργαστηριακά πειράματα ότι οι «παρουσίες» που καμία φορά νιώθουμε γύρω μας, πιθανότατα δεν είναι παρά ψευδαισθήσεις που δημιουργεί ο νους, όταν στιγμιαία χάνει την επαφή του […]