“Γύρισαν” 250.000 χλμ. σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο!

Προς μεγάλη έκπληξη του ανυποψίαστου καταναλωτή

Ανυποψίαστος καταναλωτής αφού αποφάσισε να αποκτήσει το καινούριο του αυτοκίνητο επισκέφθηκε κατάστημα εμπορίας ώστε να παραγγείλει το καινούριο του αυτοκίνητο.

Η επιλογή της συγκεκριμένης μονάδας έγινε μετά από τις άκρως δελεαστικές προσφορές που του έκαναν στο καινούριο ενώ παράλληλα του έδωσε και ιδιαίτερα υψηλή τιμή για ένα αυτοκίνητο πόλης που είχε διανύσει πάνω από 370.000 χιλιόμετρα!

Όταν έφθασε η ημέρα της παραλαβής ο ανυποψίαστος καταναλωτής παρέδωσε το μεταχειρισμένο του αυτοκίνητο και αποχώρησε ευτυχισμένος από την εξουσιοδοτημένη μονάδα.

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ περιπλανιόνταν στο Διαδίκτυο επισκέφθηκε και την ιστοσελίδα του εξουσιοδοτημένου εμπόρου όπου είχε αποκτήσει το καινούριο του αυτοκίνητο και είχε ανταλλάξει το παλιό του.

Προς μεγάλη του έκπληξη αντίκρισε την αγγελία που είχε αναρτήσει ο εξουσιοδοτημένος έμπορος για το παλιό αυτοκίνητό του με τιμή διάθεσης πολύ υψηλότερη από εκείνη της απόκτησης, η διαφορά ήταν πάνω από 2.000 ευρώ, και βέβαια η αγγελία ανέγραφε ότι είχε διανύσει το όχημα μόλις 119.000 χιλιόμετρα! Δηλαδή ο εξουσιοδοτημένος έμπορος είχε γυρίσει κατά 250.000 χλμ. το κοντέρ του αυτοκινήτου προς τα πίσω!

Ο «τυχερός» που θα αποκτήσει το μεταχειρισμένο όχημα με γυρισμένα κατά 250.000 χιλιόμετρα το κοντέρ του μάλλον δεν θα χαρεί και τόσο μετά τους πρώτους μήνες καθώς οι ζημιές που είναι πολύ πιθανό να προκύψουν θα ανεβάσουν στα ύψη το τελικό κόστος απόκτησης.

Επιπλέον οι άκρως δελεαστικές προσφορές πολλές φορές κρύβουν παγίδες που δεν τις χωρά ο νους των ανυποψίαστων καταναλωτών…

Σχετικά άρθρα