Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τα σπίτια τους άδεια!

Έκλεψαν χιλιάδες ευρώ

Οι δράστες άρπαξαν από τα διπλανά σπίτια του πατέρα και του θείου του μετρητά ύψους 15.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας 3.500 ευρώ και δύο φορητούς υπολογιστές
Ακριβά στοίχισε σε δύο ηλικιωμένα αδέλφια η παρουσία τους στην περιφορά του Επιταφίου στην κοινότητα Μάστρο του Αιτωλικού. Όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους, διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν τρυπώσει μέσα κατά την διάρκεια της απουσίας τους και είχαν αρπάξει τις σημαντικού ύψους οικονομίες τους.

Όπως κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ο 43χρονος γιος του ενός ηλικιωμένου, οι δράστες άρπαξαν από τα διπλανά σπίτια του πατέρα και του θείου του μετρητά ύψους 15.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας 3.500 ευρώ και δύο φορητούς υπολογιστές.

*** Ακόμη πιο γερή ήταν η μπάζα των αγνώστων που διέρρηξαν την κατοικία ενός 71χρονου στη Ναύπακτο, την ώρα που εκείνος παρακολουθούσε την περιφορά του Επιταφίου. Οι δράστες φέρονται να άρπαξαν 15.300 ευρώ, σύμφωνα με τον ηλικιωμένο που κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία!

*** Ο… άτυχος της Μ. Παρασκευής ήταν ένας 30χρονος Έλληνας που διέρρηξε το κτίριο του ΚΑΠΗ στο Άργος και έκλεψε όσα χρήματα υπήρχαν μέσα. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και η λεία του βρέθηκε ακέραια και αποδόθηκε στους υπευθύνους του Κέντρου.

Σχετικά άρθρα