Η Σαπίκα για το κόψιμο της εκπομπής της

Μετά την κόντρα που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, Σύνθια Σάπικα, μέσω ανάρτησής της στο προφίλ της στο facebook, αποχαιρέτησε το κοινό και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την συνεργασία που είχαν στην εκπομπή της η οποία κόπηκε από το πρόγραμμα του κρατικού καναλιού.

Αναλυτικά στο μήνυμά της αναφέρει:

Φίλες και φίλοι.

Δεν έχω λέξεις να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα ΣΥΝεχή υποστήριξη σας σε όλα μας τα βήματα στο ΣΥΝ+.
Αυτό το διάστημα χτίσαμε μία ΣΥΝεπή σχέση εμπιστοσύνης και ΣΥΝεννόησης που μας έφερε στην κορυφή των προτιμήσεων σας στην ΕΡΤ3.

Δυστυχώς με απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ η εκπομπή θα διακοπεί, πριν κάνει τον κύκλο της (ούτε καν το τετράγωνο της).

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ΣΥΝεργάτες της εκπομπής, δημοσιογράφους και πάνω από όλα τεχνικούς για την πολύτιμη ΣΥΝεργασία.

Οι εποχές που διανύουμε είναι κρίσιμες και η ενημέρωση πολύτιμη. Με την ευχή η ΕΡΤ3 να παραμείνει στην αιχμή της ενημέρωσης, με πλούσια ενημερωτική ζώνη από την πρώτη γραμμή των γεγονότων χωρίς εκπτώσεις και μειώσεις, όπως πάντα ανεξάρτητα κάναμε όλοι- θα υπηρετήσω το κανάλι μου και όλους εσάς από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 14.00 καθημερινά. Θα τα λέμε από εκεί λοιπόν, και από τη σελίδα της εκπομπής, όπου θα μπορείτε να μας στέλνετε προτάσεις για θέματα, ενώ θα μετρούμε όλοι μέρες για να ξαναβρεθούμε στο ΣΥΝ.

Υ.Γ. Η φωτό από την τελευταία μέρα της εκπομπής.

Σχετικά άρθρα