«Η 33χρονη δεν ξέρει ότι έχει προσαχθεί η βασική ύποπτη!»

Όσα είπε ο δικηγόρος του θύματος

«Η Ιωάννα δεν είχε κάποια σοβαρή σχέση με την ύποπτη. Δεν την είχε αναφέρει στο παρελθόν», ανέφερε στην εκπομπή OPEN Ελλάδα ο δικηγόρος της 33χρονης Ιωάννας Π., Απόστολος Λύτρας, μετά την προσαγωγή της 35χρονης στη ΓΑΔΑ ως βασικής υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι στην 33χρονη.

Οπως εξήγησε ο δικηγόρος, είναι πιθανό η 35χρονη να είναι αυτή που επιτέθηκε στην Ιωάννα, καθώς τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι της, δηλαδή η περούκα, η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει το ταξί αλλά και η καμπαρντίνα, αποτελούν τα στοιχεία – κλειδί για να θεωρούν οι αστυνομικοί ότι έχουν εξιχνιάσει την υπόθεση. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετέβη το πρωί της Πέμπτης, 11 Ιουνίου, στη ΓΑΔΑ και έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

Πάντως, μέχρι αυτή την ώρα η Ιωάννα – σύμφωνα με τον δικηγόρο της – δεν γνωρίζει ότι οι Αρχές έχουν προσαγάγει τη βασική ύποπτο για την επίθεση σε βάρος της, καθώς όπως είπε ο κ. Λύτρας «η 33χρονη δεν είναι σε καλή κατάσταση και για να την ενημερώσουμε θα πρέπει να έχουμε κάτι στα χέρια μας». Δηλαδή, ο κ. Λύτρας περιμένει πότε η 35χρονη θα «σπάσει» και θα παραδεχθεί στους αστυνομικούς αν τελικά έκανε εκείνη την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Σχετικά άρθρα