Η Aegean “χτυπά” την κρίση με 19 ευρώ

30.000 φθηνές πτήσεις εσωτερικού

Τη διάθεση 30.000 εισιτηρίων στην κατηγορία «GoLight» για πτήσεις εσωτερικού που θα πραγματοποιηθούν έως τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε η Aegean Airlines, σε μία προσπάθεια να απαντήσει στην κρίση, τονώνοντας τη ζήτηση των εγχώριων καταναλωτών.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η εταιρεία, τα εισιτήρια αφορούν ταξίδια εσωτερικού από 19 ευρώ για απευθείας πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 39 ευρώ για πτήσεις από Αθήνα.

«Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από σήμερα, 8.7.2015, ως 10.7.2015, ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 14.7.2015 έως 15.9.2015» αναφέρει η εταιρεία.

Οι ναύλοι είναι στην κατηγορία «GoLight» και περιλαμβάνουν τη μεταφορά μίας χειραποσκευής βάρους έως 8 κιλά, ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean (www.aegeanair.com) ή για αγορά με μετρητά από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της εταιρείας, όπως αναφέρει.

«Οι ναύλοι δεν συμπεριλαμβάνουν χρέωση κάρτας πληρωμής. Για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες όπως Aegean Bonus Visa και Aegean Visa Cyprus δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση αλλαγής κράτησης (rebooking fee) και χρέωση διαφοράς ναύλου, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του εισιτηρίου. Ο ναύλος “GoLight” που ισχύει για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη είναι 19€ με εξαίρεση το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για το οποίο ο ναύλος “GoLight” είναι €39» σημειώνει η εταιρεία.

Σε περίπτωση κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας (801 11 20000) οι ναύλοι επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση συναλλαγής. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων, καταλήγει.

Σχετικά άρθρα