Η αεροσυνοδός… κόλαση (pics)

Από την Κρήτη που συνοδεύει τη βασιλική οικογένεια

Η 28χρονη, Κυριακή Κατσογρεσάκη, από τη Σητεία κατάφερε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία και να ταξιδεύει μαζί τους με το υπερπολυτελές τους αεροπλάνο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», όπως σημειώνει το neakriti, η Κυριακή αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα.

Η αρχή έγινε όταν επιλέχθηκε για τον στόλο της Emirates, όπου και ξεχώρισε ανάμεσα στις 700 υποψήφιες. Μάλιστα, ήταν μεταξύ των μόλις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και ανταποκρίθηκαν άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ.

Δύο χρόνια αργότερα δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Από τις 30 κοπέλες προκρίθηκαν οι δύο και τελικά η Κυριακή ήταν αυτή που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους γαλαζοαίματους να ταξιδεύει μαζί τους. Ωστόσο, η Κρητικοπούλα δεν σταματά εκεί.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα προκειμένου να γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες πιλότους, έχοντας βλέψεις για μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, άλλωστε, φαίνεται πως «το έχει» και διαπρέπει σε κάθε της βήμα.

Σχετικά άρθρα

Τούμπανο η Παρτιζάνα μας τα δείχνει όλα(pics)

Η Sandra Partizan, η οποία είναι φανατική οπαδός τής Παρτιζάν Βελιγραδίου, αλλά έχει εκφράσει και την υποστήριξή της στον ΠΑΟΚ, τα… έβγαλε όλα. Απολαύστε τη στις πρόσφατες διακοπές της στην Κύπρο, καθώς και σε μερικές ακόμα σέξι φωτογραφίες… Τις ολόγυμνε φωτογραφίες της δεν μπορούμε να στις δείξουμε καθώς είναι άκρως ακατάλληλες.