Η αλήθεια για τον Σουμάχερ

Τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του

Οι φήμες “οργιάζουν” τον τελευταίο καιρό για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 “μετράει ώρες” ή “έχει πεθάνει”.

Τα δημοσιεύματα αυτά για την κατάσταση της υγείας του “Σούμι” έκαναν τον γύρο του κόσμου και οι περισσότεροι πίστεψαν πως έφτασε το τέλος του Γερμανού.

Ωστόσο, μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ δεν έχει βελτιωθεί, αλλά ούτε έχει σημειώσει κάποια επιδείνωση. Παραμένει αμετάβλητη, με τον Γερμανό πρώην πιλότο της Formula 1 να εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι το 2013, όταν έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Ο Σουμάχερ δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η κατάστασή του έχει χειροτερέψει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Marca.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Έρχονται αυτοκινητόδρομοι που φωσφορίζουν!

Όση καλή σχέση έχουν τα  λάστιχα με το οδόστρωμα άλλη τόση, μπορεί να θεωρηθεί η σχέση του οδηγού με τη σήμανση του δρόμου. Μετά από μία δοκιμαστική περίοδο, θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένο το πείραμα με τους αυτοκινητόδρομους που φωσφορίζουν – έτσι η Ολλανδία, αποφάσισε να διευρύνει την χρήση τους και σε άλλες περιοχές. Πιθανά τον “έξυπνο […]