Η απάντηση της οικογένεια του Στάθη Ψάλτη

Μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν «νεκρό»

Άμεση ήταν η αντίδραση της οικογένειας του γνωστού ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη, μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν «νεκρό», την ώρα που δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Η φίλη της οικογένειας Ψάλτη, Μαίρη Βιντιάδου, με ανάρτησή της στοFacebook, σχολιάζει τα δημοσιεύματα, ενημερώνοντας πως ο αγαπημένος ηθοποιός είναι κάθε μέρα και καλύτερα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να πεθάνουν τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβρεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στην μαχητικότητά του και την στήριξη των γιατρών, η υγεία του βελτιώνεται. Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν τη μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν “πρόωρα αυλαία” στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους».

Σχετικά άρθρα

Διαζύγιο μετά από 19 χρόνια για τον Σκότι Πίπεν

Μετά από 19 χρόνια γάμου και 4 υπέροχα παιδιά, ο βετεράνος αστέρας του NBA, Σκότι Πίπεν, της χρυσής ομάδας των Σικάγο Μπουλς, ο «παρτενέρ» του Μάικλ Τζόρνταν, αποφάσισε να διακόψει την κοινή του πορεία με την πληθωρική και εντυπωσιακή Λάρσα, παίρνοντας διαζύγιο. «Μετά από προσεκτική σκέψη και 19 χρόνια γάμου, ο Σκότι και η Λάρσα […]