Οι αστυνομικοί τα ματαίωσαν όλα

Ούτε πρόβα, ούτε εκδήλωση στα Εξάρχεια

Η απόφαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., μετά από εντολή του Νίκου Τόσκα, για απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας ανάγκασε την ΠΟΑΣΥ να ματαιώσει την εκδήλωση στα Εξάρχεια.

Μάλιστα οι αστυνομικοί ετοίμαζαν και πρόβα σήμερα το πρωί. Είχαν στείλει και έγγραφο στον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο, για την «Ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Εξαρχείων», με το οποίο ενημέρωναν ότι «την 29 Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μαζί με εξωτερικούς συνεργάτες θα βρίσκονται στο χώρο της Πλατείας Εξαρχείων για να τοποθετήσουν την εξέδρα και τον ανάλογο ηχητικό εξοπλισμό, καθώς και να διενεργήσουν τις απαιτούμενες δοκιμές πριν την πραγματοποίηση της εν θέματι εκδήλωσης».

Τελικά ούτε πρόβα έγινε, ούτε εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, αφού η απόφαση του υποστράτηγου Αλκιβιάδη Ασημακόπουλου αναφέρει πως απαγορεύονται οι συναθροίσεις στα Εξάρχεια και το Κολωνάκι, όπου είχαν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών και των αναρχικών, αντίστοιχα, για το απόγευμα της Πέμπτης. Η απαγόρευση ισχύει από τις 6 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τα μεσάνυχτα.
Ετσι η ΠΟΑΣΥ τα ματαίωσε όλα…

Σχετικά άρθρα