Οι χειρότερες στάσεις στο σεξ για γυναίκες και άντρες

Μπορεί να δείχνουν πολύ σέξι κι ερεθιστικές σαν εικόνα, αλλά…

Μπορεί να δείχνουν πολύ σέξι κι ερεθιστικές σαν εικόνα, αλλά στην πράξη δεν τρελαίνουν  κανέναν από τους εμπλεκόμενους. Είναι οι πιο άβολες ερωτικές στάσεις που τις κάνεις για να πεις ότι τις έκανες, αλλά μέχρι εκεί. Βάλε “τικ” στο κουτάκι κι αλλάξτε θέση.

Για τις γυναίκες:

Στάση 69

Πώς ακριβώς γίνεται να φτάσεις σε οργασμό όταν το στόμα σου είναι κατ’ αυτό τον τρόπο απασχολημένο; Ιδού η απορία.

Οτιδήποτε μέσα στο ντους

Σε πρώτη ανάγνωση, μοιάζει πολύ σεξι τρόπος να κάνεις σεξ. Πρακτικά, είναι άβολο και ρισκάρεις να σπάσεις γοφό, πόδι κλπ.

Για τους άντρες:

Στα όρθια

Τους ξέρεις δα τώρα. Την αποζητούν τη βολή τους. Το σεξ στα όρθια απαιτεί πολλά για να πετύχει και ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος. Κουράζει, γυμνάζει και θέλει τόλμη, αντοχή και καλή σωματική κατάσταση για να διαρκέσει πάνω από 30”. Οτιδήποτε γίνεται σε λιγότερο χρόνο δεν θεωρείται ολοκληρωμένη στάση.

Η στάση του λωτού

Είναι γραφικότητα, δεν έχει άδικο. Αλλά μεταξύ μας, η στάση του λωτού δεν τρελαίνει κανέναν άντρα γιατί παραείναι περίπλοκη και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όφελος.

Και για τους 2:

Το Reverse Cowgirl

Η ανεστραμμένη καουμπόισσα (η οποία πάνω απ’ όλα επιβεβαιώνει πως κάποιες εκφράσεις/ορολογίες δεν πρέπει να μεταφράζονται ΠΟΤΕ) σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι μία στάση που γίνεται αυθορμήτως. Λειτουργεί σαν εναλλακτική όταν κάποια στιγμή έχετε κάνει όλα τα basics και θέλετε να παρατείνετε το session. Κανείς από τους δυο σας όμως, δεν περνάει σούπερ. Ο βασικός λόγος, επικρατεί ένα ασύνδετο. Αυτός κοιτάει την πλάτη σου, τα χέρια του “κρέμονται”, δεν ξέρει τι να τα κάνει, κι εσύ ok, δεν πεθαίνεις, κατέβα από πάνω του, φτάνει.

Σχετικά άρθρα