Η Δώρα του Κλάους, το «Find Balance» και η Παναγιώταρου

Η σύντροφος του Αθανασιάδη δημιούργησε το νέο «hot» personal γυμναστήριο

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη τα γκολ είναι η δουλειά του. Ο Έλληνας επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα (ο οποίος πέτυχε πάνω από 100 γκολ στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ) βλέπει πλέον και την σύντροφό του, Δώρα Γκουγκούση, να «σκοράρει» και να κατακτά την Αθήνα!

Αυτή δημιούργησε ένα νέο «hot» personal γυμναστήριο στην Αθήνα, το «Find Balance» που εμπιστεύονται ήδη για την εκγύμνασή τους οι καλύτεροι.

Το Find Balance είναι ένα υψηλών προδιαγραφών personal γυμναστήριο με γνώμονα τα γρήγορα αποτελέσματα στη φυσική κατάσταση των ασκούμενων.

Τα αποτελέσματα και φυσικά η σωστή εκγύμναση επιτυγχάνεται με σωστές κατευθύνσεις αλλά και προσωπική δουλειά – επίβλεψη άριστων προπονητών στους αθλούμενους σε σταθερή βάση.

Το Find Balance που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο ειδικεύεται στις πιλάτες και το Cross Training.

Ο στόχος κάθε συμμετέχοντος στις προπονήσεις είναι εύκολα επιτεύξιμος, καθώς έρχεται μέσα από προσωπική φροντίδα – εκγύμναση αλλά και προπόνηση σε ολιγομελή (μέχρι 6 άτομα) τμήματα, με την σχέση προπονητή – ασκούμενου να περνάει σε ένα άλλο επίπεδο δουλειάς.

Τη Δώρα Γκουγκούση εμπιστεύτηκε -και- η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την προσωπική της εκγύμναση, καθώς οι απαιτήσεις της δουλειάς του γνωστού μοντέλου είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Σχετικά άρθρα