Η εφαρμογή που προκαλεί πανικό

Μια διαφορετική εφαρμογή για τα “έξυπνα τηλέφωνα”

“Πανικός” γίνεται με την εφαρμογή που αναγκάζει του χρήστες να βγάλουν φωτογραφία τον περιβάλλοντα χώρο στον οποίο βρίσκονται, σε χρόνο 60” από την στιγμή που θα λάβουν ειδοποίηση.

Η εφαρμογή ονομάζεται OneMinute και η κεντρική ιδέα της είναι πως όλοι οι χρήστες που την μοιράζονται, λαμβάνουν την ίδια ώρα την ειδοποίηση, οφείλοντας να βγάλουν φωτογραφία σε κάτι… αξιόλογο.

Το ανέλπιστο του θέματος, κάνει τους χρήστες να θέλουν να “κατεβάσουν” την εφαρμογή, που εκμεταλλεύεται την τάση των ανθρώπων να ψάχνουν για ενδιαφέροντα πράγματα να φωτογραφίσουν, γενικότερα.

Στο OneMinute ο χρήστης δεν έχει τον χρόνο να προετοιμάσει την φωτογραφία του, όπως συμβαίνει π.χ. με το Instagram. Αν ο χρήστης δεν καταφέρει να βγάλει φωτογραφία σε 60” τότε χάνει, ενώ δεν του δίνεται η δυνατότητα να “αγνοήσει” την ειδοποίηση που λαμβάνει.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η ειδοποίηση μπορεί να φτάσει σε… ακατάλληλες στιγμές, πράγμα όμως που δίνει αξία στην εφαρμογή.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να κάνει like σε μία φωτογραφία μέχρι τρεις φορές.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της εφαρμογής, Alex Kwon, το OneMinute δίνει την δυνατότητα σε όσους το μοιράζονται να δουν τι συμβαίνει στον κόσμο σε ένα… λεπτό.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Σχετικά άρθρα