Η Ελλάδα θα συμμετέχει και στη φετινή Eurovision

Τα σενάρια για τους εκπροσώπους

Στο επίσημο site του ελληνικού fan club της Eurovision, το OGAEE Greece, αναφέρθηκε για πρώτη φορά πως η Ελλάδα έχει ήδη επιλέξει να συμμετέχει και φέτος στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Μετά την ανακοίνωση από εκεί, η ΕΡΤ έσπευσε να επιβεβαιώσει τη φήμη, με τους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης να εργάζονται πάνω στο θέμα από τον περασμένο Μάιο. Η επιλογή των Argo, που έγινε μάλιστα με απευθείας ανάθεση, προκάλεσε την έντονη κριτική, τόσο για τον τρόπο επιλογής, όσο φυσικά και για το αποτέλεσμα, αφού η Ελλάδα αποκλείστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της από τον ημιτελικό.

Ήδη από τον Ιούνιο, όπως αναφέρουν στον OGAEE, υπάρχει πολύ έντονη φημολογία για την τριάδα Demy – Δημήτρης Κοντόπουλος – Φωκάς Ευαγγελινός. Η νεαρή τραγουδίστρια που έχει δοκιμαστεί στον αγγλικό στίχο, σε σύμπραξη με τον Δημήτρη Κοντόπουλο που πλέον είναι βετεράνος της Eurovision (πέρσι είχε υπογράψει το κομμάτι της Ρωσίας που πήρε τη δεύτερη θέση) και τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος και έχει χορογραφήσει δύο νικητήρια κομμάτια στο θεσμό (της Ελλάδας το 2005 και της Ρωσίας το 2008). Φήμες λένε πως και οι 3 τους ενδιαφέρονται να αναλάβουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας για το 2017.

Σχετικά άρθρα