Η γυναίκα που πήγε στην κηδεία της!

Μία απιστευτη ιστορία

Μοιάζει με σενάριο Χολιγουντιανής παραγωγής αλλά δεν είναι… Μία γυναίκα διέκοψε την κηδεία της για να συλλάβουν.οι αστυνομικοί που ήταν μαζί της τον… άντρα της που προσποιούταν ότι πενθούσε για τον χαμό της.

Ο λόγος της σύλληψης; Είχε πληρώσει… για να την εκτελέσουν. Ωστόσο, το σχέδιο του πάτωσε και εκείνος κατέληξε στη φυλακή.
Ας δούμε όμως την απίστευτη ιστορία που θα σας βάλει σε σκέψεις από την αρχή… Η Νοέλα Ρουκούντου που μένει στην Αυστραλία ήταν παντρεμένη με τον Μπαλένγκα Καλάλα τα τελευταία δέκα χρόνια. Μάλιστα, είχαν αποκτήσει και τρία παιδάκια. Εκείνη πίστευε πως ήταν το ιδανικό ζευγάρι, παρά το γεγονός πως μπορεί να είχαν κάποια προβλήματα όπως όλες οι οικογένειες. Ωστόσο, ο άντρας της είχε άλλη γνώμη… αφού πίστευε πως εκείνη ήταν άπιστη και ότι θα τον παρατούσε για να ζήσει τη ζωή της με άλλον.

Όταν, λοιπόν, εκείνη επισκέφτηκε την πατρίδα της στο Μπουρούντι της Αφρικής για μια κηδεία συγγενούς της, ήταν η τέλεια ευκαιρία για το σχέδιο του άντρα της. Πλήρωσε εκτελεστές με 3.500 λίρες και τους ζήτησε να την «φάνε».
Εκείνοι, την άρπαξαν και την είχαν δεμένη σε μία καλύβα… Και ενώ αυτή έκλαιγε και τους ζητούσε να την απελευθερώσουν αυτοί προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί ο άντρας της την ήθελε νεκρή. Κάποια στιγμή την ρώτησαν… εκείνη έπαθε σοκ! Δεν πίστευε στα αυτιά της!

Για να την πείσουν την έβαλαν να ακούσει τις συνομιλίες τους με τον άντρας της που αποκάλυπταν το συμβόλαιο θανάτου της. «Άκουσα τη φωνή του. Τον άκουσα. Ένιωσα πως το κεφάλι μου θα εκραγεί».

Τελικά, οι εκτελεστές αφού πείστηκαν για την αθωότητα της, την άφησαν ελεύθερη να γυρίσει στην Αυστραλία, δίνοντας της και όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν για να βάλει τον σύζυγο της φυλακή!
Πέντε ημέρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας και εμφανίστηκε μπροστά του. Εκείνος έκανε τον θλιμμένο στην κηδεία της και όταν την είδε έμεινε με το στόμα ανοιχτό… «Είναι τα μάτια μου; Είναι φάντασμα;» αναφώνησε.

«Έκπληξη! Είμαι ακόμα ζωντανή!» του φώναξε. Εκείνος την εκλιπαρούσε να τον συγχωρέσει και έκλαιγε, αλλά εκείνη είχε ήδη καλέσει την αστυνομία και είχε δώσει όλα τα στοιχεία που αποδείκνυαν την ενοχή του
Ο άντρας της ομολόγησε το δολοφονικό του σχέδιο και θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 9 ετών.

Η γυναίκα λέει ότι πλέον δεν φοβάται και θα κάνει νέα αρχή!

Σχετικά άρθρα