Η γυναίκα που ζει σαν… άλογο (video)

Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει τραυματιστεί ποτέ

Ίσως αν ανατρέξετε στο παρελθόν και στην παιδική σας ηλικία να θυμάστε τον εαυτό σας να προσποιείται κάποιο ζώο ή συγκεκριμένα το άλογο! Σίγουρα όμως δεν εξελίξατε αυτή τη συνήθεια όπως το έκανε η Ayla Kirstine.

Η Ayla Kirstine και τα… περίεργα βίντεό της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, κάνοντας δεκάδες χρήστες -τουλάχιστον για μερικά δευτερόλεπτα- να πιστέψουν πως βλέπουν ένα ζώο να τρέχει. Η κοπέλα όχι μόνο καλπάζει αλλά πηδάει και εμπόδια.

Η ίδια δήλωσε στο Insider, πως από μικρή ήθελε να γίνει… ζώο. Στην ηλικία των τεσσάρων ετών, αγαπούσε τα σκυλιά και προσπαθούσε να μιμηθεί τον τρόπο που κινούνται. Λίγο αργότερα άρχισε να λατρεύει τα άλογα. Εκεί ήταν που πήρε την απόφαση να εξελίξει το περπάτημα που ήδη εξασκούσε!

Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει τραυματιστεί ποτέ ούτε πονάει όποτε… καλπάζει.

Η Ayla δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram πριν τρεις εβδομάδες και ήδη έχει πάνω από 8.500 ακόλουθους.

Σχετικά άρθρα

Οι Κου Κλουξ Κλαν ανοίγει τις πόρτες της!

Η νέα ομάδα της Κου Κλουξ Κλαν, που ήταν διαβόητη για τη ρατσιστική βία, θα είναι ανοιχτή και για τους μαύρους, ανθρώπους ισπανικής καταγωγής, Εβραίους και ομοφυλόφιλους αρκεί, σύμφωνα με τον ιδρυτή John Abarr, να φορούν λευκές στολές και να επιδοθούν σε παράξενα τελετουργικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος είναι να έχει συμπληρώσει τα […]