Η Hyundai έβαλε Ολυμπιονίκη να αναπνέει από εξάτμιση

Πρωτότυπη διαφήμιση από την εταιρεία

Το Hyundai Nexo είναι το νέο SUV της εταιρίας που λειτουργεί με κυψέλες υδρογόνου. Η Hyundai σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να διαφημίσει τη νέο της μοντέλο χρησιμοποιώντας μία Ολυμπιονίκη και μία…φούσκα.

Συγκεκριμένα, για να αποδείξει πόσο “καθαρές” είναι οι εκπομπές αερίων του αυτοκινήτου, έβαλε την Ισπανίδα Ολυμπιονίκη κολύμβησης και brand ambassador της εταιρίας, Mireia Belmonte, να τρέξει σε ένα διάδρομο γυμναστικής όντας κλεισμένη σε μία σφραγισμένη φούσκα, τη στιγμή που η εξάτμιση του Nexo ήταν συνδεδεμένη με τη φούσκα και το αυτοκίνητο βρισκόταν σε λειτουργία.

Η Hyundai ισχυρίζεται πως το Nexo εκπέμπει μόνο νερό και 99.9% φιλτραρισμένο οξυγόνο ως υποπροϊόντα της διεργασίας μετατροπής του υδρογόνου σε ενέργεια, ωστόσο συνεργάστηκε με το Εθνικό Κέντρο Υδρογόνου της Ισπανίας και με ένα αθλιατρικό κέντρο για να διασφαλίσει πως η όλη διαδικασία ήταν ασφαλής.

Στην πραγματικότητα, ο αέρας που ανέπνεε η Belmonte ήταν καθαρότερος από τον αέρα που αναπνέουν οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικότερα στις μεγάλες πόλεις.

Σχετικά άρθρα

Από την pole position ξανά o Hamilton

Στις τελευταίες προσπάθειες των D. Ricciardo, N. Rosberg και L. Hamilton κρίθηκε η pole position, για το GP της Σιγκαπούρης, κατά τις συγκλονιστικές κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Στο πρώτο σκέλος οι K. Raikkonen και F. Alonso έκλεψαν την παράσταση, σημειώνοντας τους δύο καλύτερους χρόνους και δείχνοντας πως μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από ένα αξιοπρεπές […]