Οι Ιταλοί γλείφουν παγωτό χωνάκι! (pics)

Μετά το σάλο που ξέσπασε για σεξιστικό δημοσίευμα σκανδαλοθηρικού περιοδικού με την υπουργό Δημόσιας Αυτοδιοίκησης, Μαριάννα Μαντία, να απολαμβάνει ένα χωνάκι.

Μετά το σάλο που ξέσπασε για δημοσίευμα ιταλικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού που δημοσίευσε φωτογραφίες της υπουργού Δημόσιας Αυτοδιοίκησης, Μαριάννα Μαντία, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο έτρωγε παγωτό χωνάκι, καμπάνια κατά του εντύπου έχει ξεκινήσει στο Διαδίκτυο.
a1

Εμπνευσμένοι από τον σεξιστικό τίτλο του δημοσιεύματος «Τα καταφέρνει μια χαρά με το παγωτό», ο οποίος άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα, δεν ήταν λίγοι όσοι Ιταλοί, εκ των οποίων και παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, που φωτογραφήθηκαν να τρώνε παγωτό με το σύνθημα «Τα καταφέρνω κι εγώ με το παγωτό».

a1

Μάλιστα, η καμπάνια έχει και το δικό της hashtag #cisofareanchio, με το οποίο οι χρήστες του Twitter ασκούν επίθεση στην διευθυντή του περιοδικού Chi, Αλφόνσο Σινιορίνι, ο οποίος όχι μόνο δεν μετάνιωσε για το ύφος του δημοσιεύματος, αλλά ανήρτησε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ««Καλίπο ναι, παγωτό όχι;», αναφερόμενος στα πλάνα που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα με τη σύντροφο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε, να τρώει με νόημα μία γρανίτα.

a1

Στην 29χρονη αγαπημένη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, μάλιστα, αναφέρθηκε και η πριγκίπισσα Μπεατρίτσε Μπορομέο, η οποία εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano και συνεργάζεται με το Newsweek και το Daily Beast.

a1

Σε ανάρτησή της, λοιπόν, στο Twitter, η Μπορομέο έγραψε: «Η διαφορά, αγαπητή Πασκάλε, είναι ότι η Μαντία δεν έγλειφε το παγωτό κάνοντας μπροστά στην κάμερα ότι πρόκειται για πουλί. Ενώ εσύ ναι #calippo».

a1

Ωστόσο, δεν περιορίστηκε στο πρώτο μήνυμα, αλλά προχώρησε και σε δεύτερο στο οποίο έγραψε: «Ότι η Πασκάλε άφηνε υπονοούμενα για το στοματικό σεξ με το καλίπο, είναι γεγονός, όχι προσβολή. Η σύγκριση με την Μαντία απλώς δεν στέκει».

a1

a1

Πηγή: protothema.gr

 

 

Σχετικά άρθρα