Η Ιβάνκα έπεισε τον Τραμπ να επιτεθεί στην Συρία!

Τι αποκάλυψε ο γιος του Αμερικάνου Προέδρου

«Συντετριμμένη και οργισμένη» από την επίθεση με χημικά από τις δυνάμεις του Άσαντ, που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους και πολλά παιδιά, η Ιβάνκα Τραμπ ήταν αυτή που «ώθησε» τον πατέρα της και πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να δώσει το «πράσινο φως» για την πυραυλική επίθεση στη Συρία.

Αυτό αποκάλυψε ο γιος του, Έρικ, μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Yhe Daily Telegraph. Και συνέχισε: «Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να επιτεθεί εναντίον των δυνάμεων του Άσαντ στη Συρία αποδεικνύει ότι ο πατέρας μου δεν είναι σύμμαχος με τη Ρωσία και δεν εκφοβίζεται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν».

Ο 33χρονος τόνισε πως ο πατέρας του δεν εκφοβίζεται από τις απειλές περί πολέμου του Ρώσου προέδρου και ανέφερε ότι «δεν θα υπάρξει κανένας σκληρότερος από τον πρόεδρο Τραμπ, αν αυτοί μας εξοργίσουν

Ο γιος του Αμερικανού προέδρου επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να επιτεθεί στη Συρία εξαιτίας της αντίδρασης της αδελφής του, Ιβάνκα, η οποία ήταν συγκλονισμένη και εξοργισμένη από τις εικόνες των χτυπημένων από τα χημικά παιδιών στην πόλη Ιντλίμπ, μετά από επίθεση του συριακού στρατού.

«Η Ιβάνκα είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει επιρροή. Είμαι σίγουρος πως είπε: αυτό είναι φοβερό» δήλωσε ο Έρικ Τραμπ στον Telegraph, αναφερόμενος στην επίθεση με χημικά που σκότωσε περισσότερους από 80 αμάχους, μεταξύ αυτών και δεκάδες παιδιά, στη Συρία.

Στη συνέντευξή του ο Έρικ, ο οποίος μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, έχει αναλάβει την διοίκηση των επιχειρήσεων του πατέρα του, μετά την ορκωμοσία του και την ανάληψη των καθηκόντων του ως προέδρου των ΗΠΑ, προειδοποίησε τον Ρώσο πρόεδρο ότι «ο πατέρας του είναι βαθύτατα προσηλωμένος να κτίσει την μεγαλύτερη στον κόσμο ειρηνική στρατιωτική δύναμη, καθώς είναι οπαδός της φιλοσοφίας του Ρόναλντ Ρήγκαν, για την επίτευξη της ειρήνης μέσω της δύναμης».

Σχετικά άρθρα