Η κόρη του Πούτιν χορεύτρια (video)

Έλαβε μέρος σε διαγωνισμό

Η Katerina Tikhonova και ο παρτενέρ της Dmitry Alekseev πήραν μέρος στον διαγωνισμό acrobatic rock’n’roll και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους.

H Katerina Tikhonova, που χρησιμοποιεί το επίθετο της γιαγιάς της από την πλευρά της μητέρας της, αποκαλύφθηκε πέρυσι από δημοσιογράφους που συνέθεσαν το παζλ για να ανακαλύψουν την πραγματική της ταυτότητα. Όταν ρώτησαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν αν η Katerina Tikhonova είναι κόρη του, ο Ρώσος πρόεδρος αρνήθηκε να σχολιάσει, επισημαίνοντας πως η οικογενειακή του ζωή είναι ιδιωτική.

H Katerina Tikhonova διαγωνίστηκε σε μια σειρά από τουρνουά ακροβατικού χορού που απαιτεί ενεργητικό χορό και δεξιοτεχνικές ακροβατικές κινήσεις. Το Σάββατο το κανάλι Rain έδειξε δύο βίντεο από την Katerina να χορεύει με τον παρτενέρ της boogie woogie στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με το Reuters, η Katerina παντρεύτηκε τον Kirill Shamalov, γιο ενός παλιού φίλου του Πούτιν, σε μυστική τελετή το 2013. Από τότε, ο Shamalov έχει αποκτήσει μετοχές σε επιχειρήσεις αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων που συνδέονται με το δημόσιο, ενώ η Katerina επιβλέπει το τεράστιο σχέδιο αναδιοργάνωσης του κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας.

Σχετικά άρθρα