Η κούκλα αδερφή του Τσανγκ από το Survivor

Δείτε εικόνες τις

Είναι από τους παίκτες του Survivor που έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του για την αγωνιστικότητα και τον χαρακτήρα του. Οι συνεχόμενες νίκες που του εξασφαλίζουν την ασυλία και την δυνατότητα να θέσει κάποιον συμπαίκτη του υποψήφιο προς αποχώρηση, έχουν προκαλέσει τα σχόλια του διαδικτυακού κοινού και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον Ορέστη Τσανγκ που αγωνίζεται στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών. Και μπορεί τον ίδιο να τον γνωρίζουμε ήδη, εξαιτίας της συμμετοχής του στο παιχνίδι επιβίωσης, ήρθε όμως η στιγμή να μας συστηθεί και η πανέμορφη… αδερφή του!

Ο λόγος για την 23χρονη Μαρία Τζον Χουάν Τσανγκ που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και απάντησε σε όσους αποκαλούν τον αδερφό της «σιγανοπαπαδιά».

«Μου αρέσει που έχει δείξει το χιούμορ του και που είναι μετρημένος σε ότι λέει. Επίσης μου αρέσει που στις συγκρούσεις έχει κρατήσει μια ουδέτερη στάση. Δεν έχει εμπλακεί και καλά κάνει. Πάντως, ο τηλεθεατής δεν μπορεί να έχει αντικειμενική άποψη για κάποιον παίκτη. Το λέω γιατί παρακολουθώ τα σχόλια στα social media. Πρόσφατα με ενημέρωσαν ότι το αγόρι της Ελισάβετ Δοβλιατίδου έκραξε τον αδερφό μου. Έγραψε: ”Μεγαλύτερη πουτ…α από τον Κινέζο δεν υπάρχει”. Ζούμε σε μια χώρα που μπορείς να πεις ελεύθερα την άποψή σου. Το θέμα είναι ο τρόπος που τη λες. Άλλοι έχουν τρόπους, άλλοι δεν έχουν. Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει και ποιος είσαι πραγματικά. Δεν μπορώ να υπολογίσω την άποψη κάποιου τρίτου που δεν γνωρίζει τον αδερφό μου ως προσωπικότητα. Από πότε το να είναι ένας άνθρωπος ήρεμος και ψύχραιμος θεωρείται ότι είναι σιγανοπαπαδιά; Αν τον νευριάσει κάτι το δείχνει και αυτό φάνηκε και στο επεισόδιο που υπήρξε ένας διαπληκτισμός με την Ελένη. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι δεν φαίνονται όλα στις κάμερες».

Σχετικά άρθρα