Η λησταρχίνα της Θεσσαλονίκης

“Άδειαζε” τράπεζες με σημειώματα!

Με ένα ιδιόχειρο σημείωμα λήστεψε δύο τράπεζες μέσα σε δέκα ημέρες και κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ. Ο λόγος για μια 41χρονη γυναίκα, που διατηρούσε στην ιχθυόσκαλα Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη μεγάλη επιχείρηση εμπορίας ψαριών.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια η επιχείρηση έπεσε έξω με αποτέλεσμα να οφείλει μεγάλα ποσά σε προμηθευτές της αλλά και να της χρωστούν πελάτες της. Έτσι σκέφτηκε να ληστέψει τις τράπεζες για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Στο σημείωμα που επιδείκνυε ωστόσο ισχυριζόταν ότι οπλοφορούσε: “Δώσε μου όλα τα λεφτά, στο τσαντάκι μου έχω πιστόλι και έξω με περιμένουν τρεις φίλοι με καλάσνικοφ”, έγραφε το σημείωμα.

Στην εκπομπή ”Live News” προβλήθηκε το βίντεο ντοκουμέντο από την είσοδο της ξανθιάς γυναίκας στην τράπεζα όπου διέπραξε την πρώτη της ληστεία. Ο συνήγορος υπεράσπισης υποστηρίζει ότι ήταν μια πράξη απελπισίας καθώς η γυναίκα δεν είχε τίποτα πάνω της για να απειλήσει τους υπαλλήλους στις τράπεζες σε περίπτωση που εκείνοι αρνούνταν να υπακούσουν.

Η γυναίκα συνελήφθη, ενώ στο σπίτι της βρέθηκαν 19.750 ευρώ και το αυτοκίνητό της κατασχέθηκε ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής από τα υποκαταστήματα τραπεζών.

Η γυναίκα δεν προφυλακίστηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα