Η Μαρία Αλεξάνδρου στο Survivor!

Μπαίνει στο παιχνίδι και αλλάζει τα δεδομένα

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών της Sirina, Μαρία Αλεξάνδρου, αποκάλυψε πως είπε το «ναι» και θα βρίσκεται στο Survivor 2 για να βάλει φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό!

Στην εφημερίδα «Espresso» μίλησε η Μαρία Αλεξάνδρου και έκανε την αποκάλυψη για την πρόταση που δέχθηκε από το ΣΚΑΪ για να συμμετάσχει στο δεύτερο Survivor: «Πριν από τρεις ημέρες άνθρωπος από την παραγωγή του ΣΚΑΪ επικοινώνησε μαζί μου και μου έκανε την πρόταση να λάβω μέρος στο Survivor μαζί με τον σύντροφό μου. Τα χρήματα που μας πρότειναν ήταν ιδιαίτερα καλά και είπαμε αμέσως το “ναι”. Μας ενημέρωσαν να φτιάξουμε βαλίτσες και να είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο».

Η πρώην πρωταγωνίστρια της Sirina αποκάλυψε επίσης πως: «Μαζί μου θα είναι επίσης η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Γιώργος Μανίκας και ο σύντροφός μου Χάρης Χριστοφοράκος. Είμαι αποφασισμένη να κάνω τον ανδρικό πληθυσμό να αναστενάξει».

Όσο για τον στόχο της είπε:«Θα κάνω τους άντρες συμπαίκτες μου, αλλά και τους τηλεθεατές να αναστενάξουν. Οι τηλεθεάσεις θα φτάσουν στα ύψη. Μου αρέσει πολύ να προκαλώ, γι΄ αυτό στη βαλίτσα μου θα βάλω μόνο sexy μαγιό, εσώρουχα και λίγα μπλουζάκια για τα βράδια. Σκοπός μου είναι να ζήσω την εμπειρία, να πάω και να κερδίσω. Αν δεν περνάω καλά, θα τα μαζέψω και θα φύγω. Δεν θα σκάσω κιόλας».

Μάλιστα είναι πιθανό να μην βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον σύντροφό της: «Μάλλον θα μας βάλουν σε αντίπαλες ομάδες, αλλά και μόνο που θα τον βλέπω θα ανεβαίνει η ψυχολογία μου».

Σχετικά άρθρα