Η μεγαλύτερη γκάφα που έγινε ποτέ σε talent show (vid)

Έγινε χθες στo Star Academy

Σε 30 χρόνια από τώρα θα διηγούμαστε στα εγγόνια μας, ιστορίες από την κορυφαία εκπομπή της τελευταίας δεκαετίας στην τηλεόραση και δεν θα μας πιστεύουν. Πραγματικά, αν δεν παρακολουθείς το Star Academy και ακούς να σου αφηγούνται όσα μαγικά συμβαίνουν κάθε Σάββατο, θα νομίζεις ότι είναι αποκυήματα της πιο τρελής φαντασίας. Και όμως κάθε εβδομάδα, το τηλεοπτικό κοινό, εκεί που νομίζει ότι τα ‘χει δει όλα, έχει την χαρά να απολαμβάνει και ένα νέο μοναδικό σκηνικό, που το κάνει να ξεχνάει τα προηγούμενα.

Αυτή την εβδομάδα δεν είχε η κριτική επιτροπή την τιμητική της. Μετά τον καυγά του παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη με τον Νίκο Καρβέλα και την απομάκρυνση του τελευταίου από το show, τα πνεύματα ηρέμησαν. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι τα όμορφα σκηνικά είχαν τελειώσει, συνέβη το καλύτερο. Όπως μας ενημέρωσε ο παρουσιαστής οι σπουδαστές της Ακαδημίας για να κάνουμε κέφι και να απολαύσουμε τη βραδιά θα έλεγαν και ένα δεύτερο τραγούδι (εκτός διαγωνισμού), ώστε να εκτιμήσουμε τις φωνητικές τους ικανότητες, καθώς χωρίς το άγχος ότι κρίνονται θα μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα.

Πράγματι τα παιδιά έβγαιναν το ένα μετά το άλλο και τραγουδούσαν, τόσο ωραία και μελωδικά που θα πίστευε κανείς ότι είναι άλλοι άνθρωποι σε σχέση με εκείνους που ακούγαμε στο διαγωνιστικό κομμάτι. Και ορθώς θα το πίστευε γιατί όπως αποδείχτηκε μετά από λίγο, υπήρχε μια μικρή και ασήμαντη διαφορά. Στο δεύτερο κομμάτι τραγουδούσαν playback χωρίς να ξέρει κανείς. Και αυτό αποκαλύφθηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς την ώρα που ήταν η Χριστιάνα στη σκηνή και τραγούδαγε τη μάντισσα της Μαρίνας Σάττι, ξαφνικά κάτι συνέβη, έχασε τα λόγια και ενώ άφησε το μικρόφωνο της, την ακούγαμε να τραγουδάει κανονικά.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής έκαναν νοήματα για να σταματήσει η παρωδία, ο σκηνοθέτης μάταια προσπαθούσε να σώσει οτιδήποτε και αν σώζεται δείχνοντας πλάνα απ’ το κοινό, όμως το κακό είχε γίνει. Δείτε το βίντεο

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Comments are closed.