Η Μέγκαν «απορρίπτει» τη Βασίλισσα

Όσα αρνείται να ακολουθήσει

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως δεν ήρθε μόνο για να μείνει στο Παλάτι, αλλά και για να επιβάλει τους δικούς της κανόνες. Ακόμα κι αν η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ορίσει τους κανόνες της, που ακολουθούνται πάντα από τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας, η τελευταία νύφη δεν δίνει δεκάρα!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δούκισσα του Σάσεξ αρνείται να υπακούσει στις επιθυμίες της βασίλισσας σχετικά με το ντύσιμο. Κανόνες άγραφους αλλά ισχυρούς. Η βασίλισσα Ελισάβετ δίνει προτεραιότητα στη σεμνότητα και στην πρακτικότητα και όχι στην πολυτέλεια και το στιλ που προκαλεί.

Τί κάνει η Μέγκαν ενάντια στους κανόνες της Βασίλισσας;
-Δεν φοράει καλσόν
Η βασίλισσα δεν θέλει γυμνά πόδια, κάτι που η Μέγκαν κάνει συνεχώς στις εμφανίσεις της, όπως πρόσφατα στη διοργάνωση για την Κοινοπολιτεία.

-Βάζει μίνι
Η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε μίνι φόρεμα του καναδέζικου brand Judith & Charles για να παρευρεθεί στη φιλανθρωπική παράσταση του μιούζικαλ “Hamilton” στο Λονδίνο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν φορούσε και καλσόν!
Οι οδηγίες της Ελισάβετ λένε φούστα όχι κοντύτερη από το γόνατο.

-Φοράει μαύρο
Το μαύρο χρώμα για τη βασιλική οικογένεια είναι για να φοριέται μόνο σε πένθος. Η Μέγκαν αγαπάει τα μαύρα outifit και δεν τα έχει επιλέξει μόνο μία φορά.

-Επιλέγει παντελόνια

Η βασίλισσα προτιμάει φορέματα και φούστες. Η Μέγκαν πάλι φοράει συχνά παντελόνια στις δημόσιες εμφανίσεις της.

-Αποκαλύπτει τους ώμους της

Η εμφάνιση της Μέγκαν Μάρκλ στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ με φόρεμα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της, με τη σεμνή δούκισσα του Κέιμπριτζ δίπλα της, πέρασε στην ιστορία.

Τί συμβαίνει τελικά με Ελισάβετ και Μέγκαν;
Αυτοί που ξέρουν λένε ότι η βασίλισσα συμπαθεί πολύ τη Μέγκαν και δεν νοιάζεται για τις ενδυματολογικές της επιλογές, αφού ξέρει ότι πρέπει να προσαρμόζεται στο κλίμα της εποχής. Οι δεκαετίες τςη βασιλείας της, της έχουν προσφέρει εμπειρία και ευελιξία.

Το ότι η Μέγκαν δεν πρόκειται να γίνει βασίλισσα, της επιτρέπει να έχει μεγαλύτερο περιθώριο κινήσεων από την Κέιτ.

Σχετικά άρθρα