Η Miley Cyrus παντρεύτηκε

Xωρίς να το μάθει κανείς

Η ποπ σταρ Miley Cyrus και ο ηθοποιός Liam Hemsworth παντρεύτηκαν, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται σήμερα όλα τα lifestyle περιοδικά. Το ζευγάρι εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες να φορά βέρες και αμέσως πυροδοτήθηκαν οι φήμες περί γάμου.

Το περιοδικό People το έψαξε και επιβεβαιώνει την είδηση επικαλούμενο πηγές ενώ αναφέρει πως ο γάμος έγινε πριν 6 μήνες.

Η 24χρονη και ο 27χρονος παντρεύτηκαν σε μια βίλα στο Μαλιμπού με ελάχιστους καλεσμένους και φροντίζοντας ο γάμος τους να μην μαθευτεί στα μίντια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια πηγή, κανείς από τους δύο δεν έχει διάθεση να μιλήσει για το γάμο και δεν σκοπεύουν να βγάλουν κάποια ανακοίνωση.

Το ζευγάρι είχε αρχίσει τα ραντεβού το 2009. Στη συνέχεια ήρθε ο αρραβώνας και ένας χωρισμός το 2012. Μετά από μερικά χρόνια υπήρξε η επανασύνδεση και τελικά κατέληξαν σε έναν διακριτικό γάμο. Αυτή είναι για πολλούς η αιτία που η άλλοτε προκλητική τραγουδίστρια έχει σταματήσει τις ζωηρές εμφανίσεις και υιοθετεί ένα πιο ώριμο και συντηρητικό προφίλ.

Σχετικά άρθρα